menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Haarlem weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Haarlem

Een kundige Payroll uit Haarlem helpt u graag verder.

Handen vrij voor ondernemen: Payroll Haarlem

Een teken dat het goed gaat met uw onderneming is als u personeel in loondienst heeft. De zaken gaan dan dusdanig goed dat u het niet alles meer alleen af kunt. Maar er zit natuurlijk ook een andere kant aan het verhaal over vaste medewerkers in vaste dienst hebben. Medewerkers in dienst zal ook inhouden extra werk en meer verantwoordelijkheid voor u. U moet een salarisadministratie bijhouden en als werkgever wordt van u verwacht dat u bepaalde risico’s draagt.

U krijgt als werkgever ook te maken met de kenmerken juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke verplichtingen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over de term juridisch werkgeverschap. Praten we over het functioneel werkgeverschap dan hebben we het over dingen zoals medewerkers in dienst nemen en ontslaan, salarisschalen vaststellen en functioneringsgesprekken voeren. Dus verantwoordelijkheden die gerelateerd zijn aan werkvloer. Wanneer we praten over het juridisch werkgeverschap, heeft dat vooral betrekking op dingen zoals administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het meest eenvoudig te realiseren is natuurlijk het functioneel werkgeverschap, dat gaat om de dagelijkse dingen die zich afspelen op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Hier krijgt u risico’s te dragen die u veel geld kunnen kosten zonder dat u daar invloed op kunt uitoefenen. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een werknemer langer ziek is. Wanneer u een payroll bedrijf in de arm neemt kunt u deze risico’s vermijden. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan overgedragen aan een payrollbedrijf en zo krijgen uw medewerkers op tijd hun salaris.

Wilt u meer informatie over payrolling en met name welke voordelen dit voor u als werkgever kan opleveren? Als u in Haarlem of in de buurt woont is dit de mogelijkheid om van verschillende payroll experts uit Haarlem een prijsopgave te ontvangen. U kunt dan direct zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Haarlem u het goedkoopst uit bent.

856
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
8.127
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Haarlem

Professionele payrollbedrijven vanuit Haarlem

U heeft officieel niet meer status van werkgever op het moment dat u uw medewerkers onderbrengt bij een payroll organisatie. U kunt zich dan weer fulltime bezighouden met uw onderneming! Uw handen vrij om het ondernemerschap uit te voeren. Alle papieren administratie van arbeidscontracten, ziekteverzuim, verzuimbegeleiding, salarissen, pensioenen, vakantiedagen etcetera komt voor rekening van uw payroll partner. U hoeft alleen maar de gewerkte uren door te geven aan het payroll bedrijf en u regelt het werkrooster voor de werknemers.

Waarschijnlijk moet u nog wennen aan het idee, u geeft de leiding over een bedrijf zonder werknemers. Het hoeft natuurlijk niet zo rigide. Uiteraard kunt u zich ook beperken tot het onderbrengen van bijvoorbeeld oproepkrachten of nieuwe medewerkers bij een payroll partner. Er zal niet veel wijzigen voor de nieuwe medewerkers in het geval van een payroll constructie. Dezelfde (cao)arbeidsvoorwaarden kan voor hen van kracht blijven. En mochten zij onverhoopt worden getroffen door langdurige arbeidsongeschiktheid of ziekte, krijgen zij ondersteuning van het payroll bedrijf die hiervoor HR-specialisten in dienst heeft.

Hoeveel kost payroll regio Haarlem

Het tarief van het payroll bedrijf bestaat uit verschillende onderdelen, maar het komt eenvoudig gezegd op neer dat het uurloon van de betreffende medewerker is verhoogd met een opslag. Kosten voor het beheren van de administratie en het dekken van bepaalde risico’s zoals langdurige arbeidsongeschiktheid zitten in deze opslag. Polissen kunnen door payroll bedrijven, vanwege hun grootte, veel goedkoper worden afgesloten dan door andere ondernemingen. U moet niet vergeten, dat dit onkosten zijn die u ook moet maken als u personeel in dienst heeft.

mac
mac
img

Ik ben Sjuul Hofmeijer, regiomanager in Haarlem. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Haarlem.

Minder risico door payroll

Bent u werkzaam in een branche waar veel mensen werken met een tijdelijk of flexibel contract? Dan kan payroll bijzonder gunstig voor u zijn. Doordat een payroll bedrijf een ABU of NBBU cao heeft, is een flexibeler contractduur goed mogelijk. Na twee jaar tijdelijke contracten moet u een werknemer in vaste dienst moeten nemen, wanneer u deze werknemer zelf in dienst heeft. Binnen de ABU en NBBU cao is deze termijn langer. U mag een medewerker maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract laten werken, voordat u de werknemer in vaste dienst neemt.

Een langer tijdelijk contract is zeker gunstig voor u, maar kan ook positief uitpakken voor de werknemer. Vooral studenten hebben geen behoefte om een vast contract te tekenen, juist die flexibiliteit in de studententijd is zo belangrijk. Toch kunnen zij tijdens hun volledige studieduur verzekerd zijn van een bijbaantje en u kunt door middel van een langere termijn goede werknemers langer aan uw onderneming binden.

U blijft volledig de controle houden zodra u kiest voor payrolling, en u hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over pensioenen, personeelsverzekeringen, loonbelasting en personeels- en salarisadministratie. Wilt u vlug verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag uw prijsopgaven van verscheidene payroll bedrijven uit Haarlem aan.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Haarlem te zeggen hebben!

img

Hubrecht Broekman

Er was meteen al een klik met de mensen van Professionals Haarlem. Mede door hun snelle schakelen ben ik terecht gekomen bij een goede Payroll. Dus als jij zelf nog middenin je zoektocht zit zou ik Professionals Haarlem zeker aanbevelen.

img

Thea Borrel

Bedankt Professionals Haarlem voor de snelle reactie. Jullie hebben de keuze een stuk makkelijker gemaakt door eigenlijk de voorselectie uit handen te nemen. Dit is wat ik noem efficiëntie!

Professionals uit andere branches in Haarlem

Let's Talk

Bij Professionals Haarlem staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier